Monday, December 31, 2012

bow bow bowling#13

Bismillahirahmanirahim...assalamualaikum...


26.12.2012 RABU punya cerita dan aku baru ada masa dan baru ada aura rajin nak updatekan^-^

cecuti canggini dah tak tau nak buat apa haiiiyaya tersangat lah boring asik mengadap FB,twitter dan belog sengal ni

tak lama nak habis cuti aku sambung sem'2 dan sebelum kekawan semua balit maktab,kolej,U ohhh mula rindu lah lepas ni^-^ nanti masing
sibuk study*cehhh kalau lah aku ni rajin...malas punya pemalas ok takpa buat2 rajin kan kihkih ohhh minta bantuan para blogger doakan aku rajin k

so kita orang plan punya plan punya plan terus rancang nak p main bow bow bowling >.< like serius aku tak pernah main binatang ni atau pendek kata aku first time main bowling

teruja+takut=sebab teruja nak main nak cecampak bola macam guli dah aku tengok fuhhh dan takut sebab takut duit melayang free jer tak dapat score mata... kosong kosongg ong onggg nanti bola guling guling masuk longkang haiii rugi rugi

ok ok ok tak nak merepek lagi jom layan gegambar snap snap by me pakai fone jer


JOM LAYAN

 
sibu superbowl
bayaran segamex10 RM3.50,bayaran kasut RM3
tak salah aku lahhh

next
 merah jambu youuu HAHAHA tengah menunggu ketibaan macam YB' dan VVIP
yang belum datang2 weiha aku dah tak saborrr nak main bowling ni haa 

next
ohhh yeah let start our games
say bow bow bowling

next
both brothers ariffin(grey) dan zulaihi(white)
fokus betul diorang main

next
RESULT
TITI itu saya,saya itu TITI kihkih nama d'taip kekawan dan aku dapat 67 mata jer tapi pi pi syukur Alhamdulillah dari dpt kosong kosonggg kan kan kan

Dah habihhh main kitorang pun say bye bye bowling pastu drift p the star mega mall p surau solat asar pastu p minum santai santai kat EDEG eh eh eh layannn

next
special place ada majalah,hiasan yang menarik

next
drink not drunk
cer teka yang mana satu aku punya
TADAA
semestilah yg tengah2 oren sentiasa menjadi pilihan,entah apa lah aku mesti tertumpu menu minum oren/manggo/sirap2 lain kalau aku malas nak pepilih
yang coklat tu beautiful amira punya dan bubble milk tu pretty nadhirah punya

next
 
SEBELUM & SELEPAS
alahai tak sedar punya sedar kitorang lepak borak borak ketawa buat macam kedai sendiri..orang lain datang meminum pun dah balit kitorang sibuk plan nak p mana lagi
nak p makan duit dok cukup so plan punya plan punya plan kitorang plan p KFC hari lain lain lain lah 

next
syok syok baik punya snap snap ada jer tangan yang mengacau
susah kawan dengan kawan terlampau hyper mengacau ni
haiii sayang betul

next
Empat bebudak hyperaktif ni suka mengacau sesama kekacauan
pelik pelik jer perangai
suka buat bising goncang2 gelas berais buat bising,nasib tak kena halau tauke
tapi dioranglah sahabat aku,aku sayang dioranggg

next
walk around the street mall
juling juling mata tengok sana sini barang semua cecantik cecomel rasa nak beli tapi duit tak cukup mengizinkan untuk memiliki HAHAHA

next
comel kan kan kan >.<
ala pakai fone yang kat tempat charger tu,yang tahu buat tahu yang tak tau search GOOGLE
mahal takda duit uppsss

next
kitorang p main bola bola
si budak baju putih tu yang sponser token
terimakasih shuai ge^-^
tapi aku tak mau main ohhh angin malas merasuk,aku tukang hambik gambar jer cukup

pastu kitorang pun balit sebab dah nak maghrib^-^

 aku tumpang beautiful amira
TQ mumy(mira)

ohhh sungguh letih tapi fun funny betul bila kenang balit tengok gegambar diorang
Dan dan dan plan nak p jejalan lagi 28 nanti p memakan kat KFC lastday sebab diorang semua dah nak pergi smbung study sem lagi dan mula busy busyyy (~.~)

nanti aku update entry tu k
salam tatatititutu

SILA KETAWA
Lukis suka hati aku punya hati lukis pemalas nak cepat siap

LAYAN 

LUKISAN BUDAK TADIKA





terimakasih^-^
#sitifaizahraini

I'm hopefully this post doesn't annoys anyone^-^

Saturday, December 29, 2012

Ladies2#12

Bismillahirahmanirahim...assalamualaikum...

ok cerita ni sambung cerita haritu Ladies1
dah dute date dah baru aku nak post ohh aku tersangat lah malas
harini aku rajin menaip
so takyah bebising lagi diam layan je gambar2 kita ni^-^

aku gmbar pakai fone jer,sorry kalau tak clear..fone murah jer murah lah sangat^-^

LAYAN

siang-siang dah bukak lampu romantik^-^ tengah menunggu ketibaan order

next
cha kue tiew
order
Pretty nadhirah
boleh tahan rasanya

next
laksa sarawak
order
Datin hanisah
rasanya agak pelik lain drpda yg lain
tapiiii sedap

next
paha ayam panggang
order
baobei pipah
aku xsmpat rasa :')
tapi nampak menarik kan

next
yeah air air kita orang baru sampai
cantik kan kan kan
cuba teka aku punya yg mana satu?
nanti bagitau ok
eh eh..
fish fillet sos+nasi putih+acar
order
BY ME
perut lapar nak makan nasi
sedappp sebab aku laparrr

next
manggo juice
aku order air ni
manis sedappp^-^

next
luar keju mcm chezzy wedges kepsi
dalam nasi goreng ayam
order
Beautiful Amira
pepanas gelojoh aku nak makan
masuk mulut terus jerittt ayu
^-^

next
ohhh suprise
ignore hodoh cake
ini aku buat aku hias
tak percaya?takpa
nak smbut birthday ladies aku ni
aku xda idea nak bagi apa so aku buat kek kat diorang

next
chocolate cake
ada layer coklat cair

next



SEBELUM SELEPAS
kejap jer habis laparrr

Lepas habis makan minum semua kita org borak kejap pastu hambik hambik gambar biasa lah tak gmbar tak sah ok^-^

next
Jom bayar bill makan minum

Pastu pergi delta mall jejalan kejap snap snap dah petang ladies pun balit.. tggu diorang semua dah balit aku p shopping

beli makanan meow meow
air F&N oren
aku suka F&N

otw pulang abah(hanisah) hantarkan
terimakasih^-^

THE END

pulang2 mak tnya apa aku buat apa aku makan
ceritakan semua kat mak
lega

#sayang makbapak



terimakasih^-^
#sitifaizahraini

I'm hopefully this post doesn't annoys anyone^-^

Tuesday, December 25, 2012

GiveAway #1 : NEW YEAR Giveaway

Bismillahirahmanirahim...assalamualaikum...


JOM JOIN

please click banner below



by
honey clover's closet shop
BLOG HCC
FB HCC

sponsored
FB BUTIK PINK KU

please like & follow

TAG
http://nazurah-offical.blogspot.com/

and to all come join sama2


why you should win this Giveaway

Firstly,OHMYENGLISH sorry for my broken english^-^
Reasons
I'm really superduper wow excited with the sponsored prize given.
I loves gifts so muchhhhhh even it's cheap or expensive and your gifts price *eish mahal tu^-^  
I'm have follow done all the steps given (term&condition) 
I really hope i have one two three gifts*ehhh one cukup lar
btw,I love tudung bawal so much..i'm hope i get it one

YEAHhh^-^ happy2 lompat katak onggedek onggedek kihkih
that's all my reason...

nak p selongkar page diorang dulu.baju tudung ohhh semua cantik2 rasa macam nak beli tapi bajet tak mengizinkan... tatatititutu^-^




terimakasih^-^
#sitifaizahraini

I'm hopefully this post doesn't annoys anyone^-^

New Year Giveaway by Sheera Aya

Bismillahirahmanirahim...assalamualaikum...

JOM JOIN

Click banner kat bawah ni


by

sponser

hadiah cecomel kawaii

awesome

Good Luck to all

TAG


terimakasih^-^
#sitifaizahraini

I'm hopefully this post doesn't annoys anyone^-^

Segmen 3 Hari : Cik Lyeen lagi!

Bismillahirahmanirahim...assalamualaikum...

JOM JOIN

click banner kat bawah ni
bismillah dulu

by

hadiah wow

mahal tu

cecepat 3 hari saja sebelum

tarikh tamat 27 Disember 2012

TAG



terimakasih^-^
#sitifaizahraini

I'm hopefully this post doesn't annoys anyone^-^

KAWAII GIVEAWAY


Bismillahirahmanirahim...assalamualaikum...

JOM JOIN
sila click banner bawah ni


by

sponser

cecepat sebelum
tarikh tamat 25 JANUARY 2013

hadiah2 kebaboom cute

say
KAWAII

moshi moshi

TAG



terimakasih^-^
#sitifaizahraini

I'm hopefully this post doesn't annoys anyone^-^

Monday, December 24, 2012

uncle KFC#11

Bismillahirahmanirahim...assalamualaikum...


♥ so pendek cerita kongsi story sikit bila tak leh tidur/nak tidur/boringgg aku menulis,membaca dan melukis^-^hobi entah apapa hampeh tu dia. petang tu aku boringgg sesangat,tekan2 slow ayu jer channel satu per satu hampeh takda cerita best, aduh,sambil baring golek2 aku jumpa cawan air pepsi yg aku guna buat simpan pen pen aku recycle lah katakan,entah momok rajin mana pula yang rasuk aku terasa rajin pulak nak melukis ha. aku pun apa lagi dengan semangat rajin yang adooo,capai sebatang pensel haperak aku lukis uncle kfc yg kat tepi cawan kfc tu. habih lukis dan hasilnya TADAA!!?

 SILA KETAWA,SAYA TAK MAHIR MELUKIS 


UNCLE KFC
sesusah dah kita lukis,minta ayam KFC selori boleh tak uncle???

sama tak dengan uncle? aku tengok macam lain jer. macam muka Dato mahathir mohamad pun ada kan,ampun Dato. sorry kalau buat korang rasa nak termuntah tengok wajah hensem cute uncle jadi hodoh pulak aku kerjakan. aku lukis2 tacap2 guna pensel stabilo 2B jer,tak reti pakai colour menyalour ini,nanti entah muka uncle entah jadi uncle ke monster?!^-^kihkih... dan dan dan lepas lukis tu aku tertidur xsedar diri kesian letih kot sampai relax2 jer tidur kat ruang tamu kang orang datang tak gelabah tengok air liur meleleh XD HAHAHA ohhh tolong sikit aku tak seteruk dan segeli tu ok. kalau belakang2 tu mungkin ada kot,kot lar! korang pun pernah kan kan kan? cepat mengaku takyah bohong.

ok2 tak nak merepek merapu lagi. cukup wahhh. overnya^-^

dah sebulan lebih aku bercuti merehatkan minda dengan asik sangat online facebook twitter lagi lagi belogs sengal ni. pasni inshaaAllah kalau ada masa ada lah korang tengok lelamak muka sengal SITIFAIZAHRAINI aka sitikusss ni buat entry nanti^-^ entah kawan bagi nama sitikus buat main2 jer pun.
cuti dah nak habihhh :'/ cepat betul dah nak kembali ke sekolah lagi dan tengok buku2 dan muka2 ganas cikgu lagi yg paksa2 bagi kerja banyak hamboiii. yes walau apapa pun aku sayang cikgu. kihkih ilmu buat kita k.

ok lah nenantik kita buat entry sengal lagi k^-^ sitikus ingat nanti nak buat entry pasal kita pergi jejalan dengan kekawan smbungan ladies haritu. smpai skrg dh basi tak update lagi. alahaiii nanti lar

ok salam tatatititutu^-^






sentiasa bersyukur dengan apa kebolehan yg kita ada tapi jangan riak sombong tau
terimakasih^-^
#sitifaizahraini

I'm hopefully this post doesn't annoys anyone^-^

Pencarian Bloglist Januari 2013 by Nurfara Hani

Bismillahirahmanirahim...assalamualaikum...


JOM JOIN
click banner bawah ni



cepat cepat join sebelum

Tamat pada 26 DISEMBER 2012 (12.00p.m)

by


terimakasih^-^
#sitifaizahraini

I'm hopefully this post doesn't annoys anyone^-^

Sunday, December 23, 2012

♥makbapak#10


Bismillahirahmanirahim...assalamualaikum...

23/12/2012today is my mak birthday^-^ say happy birthday to my mak.

awal pagi jam 12 tengah malam.

aku p kejutkan mak aku bangun

mak hairan then tnya kenapa?

jwpan aku MAK MAK HAPPY BIRTHDAY MAK^-^

mak senyum mengantuk pastu sambung tidur

aku senyum bila tengok mak senyum

mengacau mak tengah tidur jer aku ni..xpa bukan selalukan


Aku sayanggg makbapak
terimakasih menjadi yang terbaik untuk anakandamu ini
sesungguhnya anakandamu doa dapat jadi terbaik juga untuk makbapak :')
inshaaAllah



Ya Allah, 

hambaMu berdoa moga makbapak dipanjangkan umur mereka,Engkau limpahkan rezeki kurniaan nikmat kepada mereka,sentiasa memberi kegembiraan dan kesabaran kepada mereka


semoga Allah sentiasa berada di sisi makbapak menemani ayahanda&bonda tatkala adik lagi busy xdapat bersama-sama dengan makbapak

adik memohon seribu kemaafan tatkala ketika pernah menyakitkan hati,menyusahkan*sebab aku selalu merenget nak tu nak ni,mengecewakan*kegagalan dan membuat makbapak risau k^-^

the truth

Terimakasih sebab jaga adik sebaik seperti menatang minyak yg penuh k^-^jasamu xmampu ku balas.

syukur,Alhamdulillah atas apa yg pernah makbapak bagi,belikan,lakukan dan semua^-^

makbapak lah tempat ku mengadu tatkala gembira,sedih,masalah,sakit dan semua

tiada yang lebih mengerti diriku melainkan Allah SWT dan makbapak

yes,i really really love both of u dunia akhirat. 

MY SUPERBAPAK&SUPERMAK

I LOVE MAKBAPAK^-^



terimakasih^-^
#sitifaizahraini

I'm hopefully this post doesn't annoys anyone^-^

SEGMEN : Free Doodle To Me!

Bismillahirahmanirahim...assalamualaikum...

JOM JOIN

SILA KLIK KAT BANNER BAWAH NI


by

warna doodle  putih  



100 terawal?

siti dah terlewat 100
^-^
mcm dah tutup je segmen ni

terimakasih^-^
#sitifaizahraini

I'm hopefully this post doesn't annoys anyone^-^

CONTEST ' NAK SKIRT DARI NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE'

Bismillahirahmanirahim...assalamualaikum...



by

♥ NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE ♥ 

(>.<)
JOM JOIN
CLICK KAT BANNER TU OK^-^

dapat hadiah skirt canggini tau

mesti mahal tu


eee...teruja nya aku nak skirt canggini*lompat2 teruja


cantik kan

oh jangan lupa like page facebook beliau k >-click<-

ada banyak lagi koleksi yg super cantik2

tag
http://www.kisahemasputih.com

http://kupukupukecik.blogspot.com



terimakasih^-^
#sitifaizahraini

I'm hopefully this post doesn't annoys anyone^-^

Saturday, December 22, 2012

Ladies1#9


Bismillahirahmanirahim...assalamualaikum...

Alhamdulillah semalam 21.12.2012 dapat berjumpa dengan ladies shasya^-^

lama sgt xjumpa dah bnyak perubahan,semakin cantik*aku je yg xcantik
apa2 pun perubahan diorang tetap kawan ku dunia akhirat,inshaaAllah

walau bnyak halangan mula2 mcm nak cancel je plan kita org

tapi how the suprise? xboleh d'tunda lagi lagi lagi

terus packing semua brg simpan dlm beg.

fone masih berpaut balas membalas peti surat ladies yg tertanya aku kat mana?dah otw belum?

dan masih di rumah kelam kabut.

dalam keadaan kelam kabut tu,sepupu sepipi dari kampung datang.

salam2 diorang dan cakap2 kejap terus chau.

tanpa d'sedari beg aku lupa bawa oh my

takpa la. peringatan buat ku jgn buat lastminit.

nanti kelam kabut mcm aku


ok xnak cerita pnjg2.

kita org meeting dating ting ting ting kat red carrot cafe^-^

ladies2 nanti kita share gmbr k.

xdapat nak upload dulu. masalah teknikal dan nak cepat

lepas habis makan minum kat red carrot kita orang pun tawaf delta mall jap

pastu kita org pun balit

sampai rumah dah jam 5.30 cmtu dan sepupu sepipi dah balit

sambil rest minum air F&N oren tngok satu per satu gambar tadi.

terukir senyuman dimuka

gambar dengan lovely pretty ladies^-^


|nadhirah|amira|hanisah|watie|pipah|

sorry,post sikit jer..nak cepat
kalau ada masa aku post ladies part 2 punya ye.

inshaaAllah^-^




terimakasih^-^
#sitifaizahraini

I'm hopefully this post doesn't annoys anyone^-^

Segmen Sabtu By Emas Putih


Bismillahirahmanirahim...assalamualaikum...


Jom join segmen sabtu ni

by
emas putih


tag : sempurna


terimakasih^-^
#sitifaizahraini

I'm hopefully this post doesn't annoys anyone^-^

Thursday, December 20, 2012

Giveaway Oh my birthday ! by Fatin Nazurah

Bismillahirahmanirahim...assalamualaikum...


by

btw

happy birthday girl^-^
may Allah bless you


Jom join 


sebelum tamat

tarikh tamat : 30/12/2012 atau dilambatkan lagi .

tarikh umum pemenang : 02/01/2013(12 Midnight)



hadiah pun kebaboom

TAG
Dena Bahrin





terimakasih^-^
#sitifaizahraini

I'm hopefully this post doesn't annoys anyone^-^