Sunday, January 26, 2014

Tamat STPM2012-2013 #22

Assalamua'laikum, Bismillah...


Kelamaan dah aku x muncul merepek kerepek dlm blog yang dah berdebu sat lagi aku p vacuum na. sabar aok, senyum. Bukan ada yg cari pun kan? takpe, senyum pilu #hah? hapa buat reti jak no

Alhamdulillah syukur kepada semangat Allah kurniakan kat aku, aku dapat habiskan exam sem'3 dan repeat paper sem'1&2 mashaAllah hanya Dia yang tahu bertapa sukar nya daku menghadapi exam yg selang seli seminggu tapi nasib baik ada ruangan beberapa kotak hari aku nak ulangkaji tapi semangat beri kat aku dan sokongan dari makbapak Alhamdulillah aku dapat kuatkan hati aku.

KESIMPULANNYA...


Allah x akan membebankan umatNya, jika umatNya itu tak mampu.


" Jangan putus selagi kita masih ada harapan lagi "
Tak bermakna sekali gagal kita akan gagal selamanya "

Tapi aku dah mula risau dengan result nanti. aku takut gagal, kawan2 aku semua dah takut. harap sangat MPM baik hati kasi markah lulus cemerlang kat kami semua. Aamiin,inshaAllah

Awal bulan 2 ni, result sem'3 akan diumumkan. dah tinggal beberapa hari lagi nak masuk bulan febuari dan gementar ala pakinson kian menyerang >_< aduhai berdebor rasanya

Ini baru umum result sem'3, belum lagi result keseluruhan STPM pointer kami, mudah-mudahan mencukupi untuk melanjutkan lagi ilmu pengetahuan aku dan kawan2 aku di jinjang Universiti Aamiin,inshaAllah

Jurusan apa aku nak ambik eh? sumbermanusia,pendidikan,pentadbiran? nanti aku p tanye org2 brpengalaman dan nak minta pohon restu makbapak...

K, jumpa korang nanti. nanti2 post lagi. inshaAllah kalau ada kesempatan maklumlah line internet ni pun aku kebas dari line abgku, kalau x memang tak dapat lah aku nak update blog aku ni.



Put your trust to Allah, He always with u

TAMAT


LOVES ME,LOVES U,LOVE ALLAH


terimakasih
#sitifaizahraini

I'm hopefully this post doesn't annoys anyone^-^

No comments:

Post a Comment

♥ Terimakasih sudi baca post ni^-^
♥ kekomen jer baik/buruk^-^
♥ in shaa Allah 'asap' saya balas^-^