Saturday, June 1, 2013

CUTI nak buat apa? #18

Bismillah..Assalamualaikum korang sihat? *angkat2 kening


sekian berkurun ke brapa dah aku x update blog :') tersangat menyibukkan diri yang sbnrnya x sibuk gila pun..ohh saja-saja membuat masa.. Alhamdulillah exam sem'2 berjalan dgn lancar,x gelabah lebih lepas exam tutup mulut rapat2 dah x nak ingat apa yang aku merapu merapak dlm kertas exam tu..apa2 pun tawakal kat Allah.. korang doakan siti k..harap lulus dengan cemerlang..Aamiin,inshaaAllah^-^

ehhh cuti sekolah dah seminggu berlalu dan aku hambik peluang hebat ni nak rehat dan berblogging join event dapat hadiah free comel2 dari korang^-^ ada juga hasil mengisi masa lapang time cuti2 cangini kan kan kan...eh melampau siti ni

x merasa cuti nin nak p travel mana2. nak dok rumah jer lebih jadi big boss..siti jadi masterchef di rumah jadi pembantu memasak.. dan dan dan cuti ni la masa terluang nak buat kek@biskut semua.. wah rindunya siti kat alat2 buat kek siti..lama x panaskan oven kek tu dan harum2 kek subhanallah nikmatnya rasa tenang je...

ok lah siti nanti siti post lagi k...bnyak cerita nak cerita tapi time nak taip idea dah hilang >.<'' rasa geram sangat tapi kita kan manusia mudah lupa nanti barulah kita ingat kan...


"sentiasa bersyukur,nikmat Allah kita pinjam"


terimakasih
#sitifaizahraini

I'm hopefully this post doesn't annoys anyone^-^

No comments:

Post a Comment

♥ Terimakasih sudi baca post ni^-^
♥ kekomen jer baik/buruk^-^
♥ in shaa Allah 'asap' saya balas^-^