Sunday, February 10, 2013

Shila Amzah

Assalamualaikum...bismillah

firstly,semua gambar2 siti ambil dari facebook dan google

 Photo: Life must go on... keep calm and smile :)



ungkapan shila amzah di twitter #copypaste

Ya Allah,sha sangat harap,abang Dan Abah berdamai ya Allah.. Sha sayangkan abang,sha sayangkan abah.. Sha taknak hilang dua2..ya Allah......

If abang Dan Abah berbaik,sha janji sha akan jd peneman hidup abang Dan anak Abah yang terbaik didunia.. InsyaAllah..doakan sha..

Yes family's first..but at d same time,sha nak peluang utk buat keputusan sendiri juga. I don't wanna over-protected anymore. Let me be,ME.

Sha sendirian sekarang di sesuatu tempat mencari ketenangan .. Not with my family anymore or with abang.. doakan sha selamat..

You had my heart inside your hand.. And you played it to the beat..

Turn my sorrow into treasured gold.. You'll pay me back in kind and reap just what you sow...

All my windows still are broken.. But I'm standing on my feet..

No matter how educated you are,you have no right to call anyone else's stupid.

You have no idea what I've went through.. I didn't ran away.. I just want a peace of mind away from all these people. Why can't I?tell me.

Shila,
Kuatkan semangat,Allah menguji kita sebab Allah sayang kita Allah rindu kita dan Allah nak kita sentiasa berada di sisi Dia dan mengadu denganNya
solat,berzikir dan doa
"wuAllahualam"
inshaaAllah
siti juga bukan manusia yang kuat dan tabah tatkala diuji
sesuatu yang berlaku pasti ada hikmahnya

kami semua sini akan senantiasa mendoakan shila dan memberi semangat kepada shila





shila ium tangan sharnaaz



Photo: Blue + White = Cool  ... hehe :)

Photo: Putih + Biru.... :)

Photo: Siapakah pelakon tempatan kegemaran anda? Undilah mereka untuk #AnugerahBlockbuster Astro!

Sharnaaz Ahmad 

Shila Amzah beraya bersama Sharnaaz

Photo: "Memakai hijab membataskan genre lagu yang boleh saya bawakan. Saya tidak boleh menari jika hendak dibandingkan dengan peserta negara lain. Saya juga mempunyai kebimbangan pada peringkat awal berhubung penerimaan masyarakat di sana dengan imej saya."

Selanjutnya : http://www.limauais.com/saya-tidak-boleh-menari-kerana-berhijab-shila-amzah/

Photo: "Saya terima banyak teguran dan kritikan akibat penyiaran itu. Mungkin mereka tidak tahu rakaman itu dilakukan sebelum saya bertudung. Ramai yang menyalahkan saya dan menuduh saya bertudung itu hanya sekadar ‘hangat-hangat tahi ayam’. Malah ada yang menganggap saya mempersendakan hijab." -SHILA AMZAH-

http://www.mymedia.my/shila-amzah-perjelas-isu-persenda-hijab/

Photo: At Batu Feringgi, Penang...

Photo: Selamat Hari Raya... XoXo :)

Photo: “Insya-Allah jika tiada aral, Shila sekeluarga akan beraya di kampung mama yang terletak di Banting, Selangor pada raya pertama dan kemudian bertolak ke Perak. - Shila Amzah -

http://www.mymedia.my/shila-amzah-sedondon-beraya-bersama-sharnaaz-ahmad/

Photo: “Pada hari Sabtu lepas, saya ada terlibat dengan penggambaran program Nona bersama Neelofa dan Farah Fauzana tetapi ketika sampai di tempat penggambaran, saya membuka tudung. Shila Amzah

http://www.mymedia.my/shila-hamzah-mahu-kekal-bertudung/

Photo: http://www.mymedia.my/shila-hamzah-mahu-kekal-bertudung/

Shila dan Sharnaaz


maaf kalau ada salah/kesilapan kata
harap tak menyingung hati sesiapa
jangan simpan di dalam hati,siti tahu korang baik

terimakasih
#sitifaizahraini


I'm hopefully this post doesn't annoys anyone^-^

Saturday, February 2, 2013

DenaBahrin

Assalamualaikum...bismillah

Taniah taniah taniah Dena Bahrin

I'm get all this from twitter DB

The day 25.01.2013 / 13Rabiulawal1434H friday

Her beloved husband twit say "Alhamdulilah. Isteri saya Nur Dianah telah selamat melahirkan seorang bayi lelaki pukul 2.11pm tadi. Berat 3.3kg"

DB : "Alhamdulillah my babyboy was born on blessing friday (25th jan) ; 3.35 kg. Worth everything! thanks for dua & wishes!"

Baby after 7 day's as dena promise,she will share the name of her babyboy (31.01.2013)

DB : Ahlan wasahlan my baby boy , Saif Amaan Daniyal ; Most Lovable & Intelligent Sword (Of Allah) .

I can't follow it how to read her son name but but but it's beautiful name right

Dena,your son name have so meaningful ya




Embedded image permalink


Embedded image permalink

Embedded image permalink



Embedded image permalink


DB : Give,we shall receive better.Appreciate,we shall get appreciated.Love,we shall be truly loved.Redha & be grateful,Allah shall grant us more.

hope u can be a good young ummi to your cute babyboy

Aamiin,inshaaAllah...

and dena i'll always waiting ting ting for your blogs updated

share your story mory

nevermind,I'm know your situation right now

we'r miss your blogs

take care

btw,u'r baby was so cute,loves see when his smile,his eyes,and his "lesungpipit"

be hero to ummi dena & abah ariff

waa'laikumsalam
#sitifaizahraini
I'm hopefully this post doesn't annoys anyone^-^

Pernikahan LiyanaJasmay

Assalamualaikum...bismillah

Today's beautiful Liyana Jasmay wedding ding ding day

Alhamdulillah

Si cantik rupawan Lj telah selamat bergelar isteri kepada si tampan rupawan Fathuddin Mazlan

taniah taniah taniahhh


#ALL THIS PICTURES ORIGINALLY FROM LIYANA JASMAY FACEBOOK










Lj always beautiful

Lj quotes

Henna nights bollywood themes

















 







Kad jemputan untuk para media

Babah Lj



mama Lj





nabila huda & her cutegirl

special order tandoori chicken


mineral water good for health

cantikkan kan kan colourful
perasan tak?banyak juga jmputan untuk budak kecil ye
macam banyak kereta parking tu^-^


Beautiful Akad Nikah day's & Colourful Henna Nights

Lj

may Allah bless you and your beloved husband day's

Allah always with you both

together forever until jannah

Forgive me if i give wrongly information about it

it's my mistake

waa'laikumsalam



Thanks
#sitifaizahraini


I'm hopefully this post doesn't annoys anyone^-^