Thursday, January 17, 2013

so sorry bloggers#15

Bismillahirahmanirahim...assalamualaikum...

STRESSFUL MINDS

banyak persoalan yang berada di minda banyak tanda tanya

siti minta maaf sesangat kat bloggers yg komen tapi siti belum reply lagi

siti sibuk sesangat banyak assignment nak kena buat nak habiskan

siti sangat letih risau tertekan sesangat ni

harap korang faham keadaan siti

siti tak sombong k

inshaaAllah

kalau siti dah free siti reply semua komen Dato & Datin semua

dan dan dan tak d'lupa kat semua followers baru mahupun yg lama yg memollow siti ni

terima kasih daun keladi,jangan lupa singgahlah lagi

siti akan follow back korang inshaaAllah

love love buat korang

doakan siti d'permudahkan segala urusannya dunia akhirat

Aamiin



Rasulullah SAW bersabda : “Siapa yang mengucapkan La Haula Wala Quwwata illa billahi, maka ia akan menjadi ubat kepada 99 penyakit. Yang paling ringan adalah kebimbangan”. (Hadis Riwayat Tabrani)





terimakasih^-^
#sitifaizahraini

I'm hopefully this post doesn't annoys anyone^-^

No comments:

Post a Comment

♥ Terimakasih sudi baca post ni^-^
♥ kekomen jer baik/buruk^-^
♥ in shaa Allah 'asap' saya balas^-^