Thursday, January 17, 2013

so sorry bloggers#15

Bismillahirahmanirahim...assalamualaikum...

STRESSFUL MINDS

banyak persoalan yang berada di minda banyak tanda tanya

siti minta maaf sesangat kat bloggers yg komen tapi siti belum reply lagi

siti sibuk sesangat banyak assignment nak kena buat nak habiskan

siti sangat letih risau tertekan sesangat ni

harap korang faham keadaan siti

siti tak sombong k

inshaaAllah

kalau siti dah free siti reply semua komen Dato & Datin semua

dan dan dan tak d'lupa kat semua followers baru mahupun yg lama yg memollow siti ni

terima kasih daun keladi,jangan lupa singgahlah lagi

siti akan follow back korang inshaaAllah

love love buat korang

doakan siti d'permudahkan segala urusannya dunia akhirat

Aamiin



Rasulullah SAW bersabda : “Siapa yang mengucapkan La Haula Wala Quwwata illa billahi, maka ia akan menjadi ubat kepada 99 penyakit. Yang paling ringan adalah kebimbangan”. (Hadis Riwayat Tabrani)





terimakasih^-^
#sitifaizahraini

I'm hopefully this post doesn't annoys anyone^-^

Sunday, January 13, 2013

Jom tingkatkan followers sampai lebam


Bismillahirahmanirahim...assalamualaikum...

JOM JOIN
click banner lip lap lip lap ni


84 FOLLOWERS

Lebam muka cuma 84 followers je

takpe syukur lah ada yg tulus mulus ikhlas memollow kan 

dari takde kan kan kan???

harap korang baik hati ikhlas follower siti k

jgn tipu diri sendiri

^-^



terimakasih^-^
#sitifaizahraini

I'm hopefully this post doesn't annoys anyone^-^

Friday, January 11, 2013

jejalan#14

Bismillahirahmanirahim...assalamualaikum...

28.12.12 kisahnya


dah janji kat korang nak buat entry ni so here sorry kalau serabai sengal sangat sebenarnya nak bergegas menaip ni dan upload gegambar ni

so kalau ada salah ke apa ke siti minta maaf k

dah dah haritu aku jalan lagi lagi ye lagi fullstop dan lepas solat jumaat aku drift awal kat tmpat date kitorang^-^ jejalan dulu tgok barang
2 pastu aku p popular book store tengok2 buku2 novel dan tengah khusyuk aku skodeng buku baca free macam kat library je mira call dia dah sampai kat bawah dan aku turun mira naik.. adohai kekawan yang lain belum sesampai lagi.. kita dua plan nak berkerusi urut sementara tggu para YB VVIP DATO' DATIN dtg tapi hampehhh aku takde duit RM1 pastu aku&mira pun pergi lah supersave dekat2 nak pecahkan duit cari brg2 mana tau ada yg trsangkut utk memiliki dan hasilnya

LAYAN
(gambar pakai fone)

beli keychain buat gantung tayang showoff
haiihh entah beli je tapi tak pakai pun
simpan jadi koleksi

next
 sementara menunggu kekawan yang lain datang
kita dua p popular book store tadi nak sambung skodeng buku

''self enrichment''
bebuku sesuai untuk yg memerlukan self motivate

next

next

next

next

ok letih aku promote buku curi-curi hambik gambar bebuku ni,korang jangan lupa beli tau
Buku semua best2 tapi duit aku jer tak best. ok takpe2 tggu bauncer buku smpai aku nak beli bebuku ni^-^ '' selagi ada ilmu,belajar tetap belajar ''

 next
Really cute kids
seronok betul diorang bila tengok buku2
bising2 jer mulut diorang ni
comel sesangat

next
kita dua mengacau harta bukan milik kita
tapi berangan jadi milik sendiri




next
 Doakan aku harap2 dapat beli mixer cake sendiri
nanti dapat buat kek bebanyak
tak lah letih pakai hand mixer lagi
I LOVE BAKING&CAKE

kekawan lain pun dah datang dan kitorang tak jadi nak berkrusi urut takpe nanti2 lah p manjakan diri tu dan dan dan perut dah lapar terus p jalan jalan cari makan dan order punya order punya order kitorang pun order big combo terus cari tempat duduk dan ready for food yeah Alhamdulillah 

next

 KFC 
yummy jum makan
perut lapar lah ayam kepsi tu minta telan

SEBELUM
pisahkan tulang seciput dan daging kepsi
aku lebih suka makan ayam yang banyak daging dari tulang
itu lah aku
bukan memilih ke apa
payah lah nak buang2 tulang puihhh depan rakyat jelata public pulak tu
kalau kat rumah tak kisah sangat lah kan
makan depan TV pun takde org nak sibuk tetengok

 SELEPAS
errr Alhamdulillah kenyang

 budak kecil zaman sekarang mewah-mewah
dedulu mana ada kereta gerak canggini
yang ada dulu kereta yg goncang2 ada bunyi muzik lagi
^-^

Delta mall sibu  
jalan2 tengok lampu kelip kelap

 Rest&Go
bermanja-maja kejap
kan best kalau kat rumah ada satu krusi urut ni

Pastu kita orang plan p parkson jejalan kejap dan solat asar kat surau dekat2 dah tu jejalan kejap dan dan dan bila aku masuk bahagian jual patung aku terjumpaaa someone yang lama menjadi idaman hati ku untuk memiliki dirimu tapi tak kesampaian dan salam perkenalan kat BIG TEDDY BEAR 

BigTeddyBear
aku nakkk bear2 ni :')
kenapa kau mahal sangat
hari dah malam kitorang p star mega mall solat maghrib kat sana dah tu jalan-jalan makan aiskrim pastu kitorang p minum2 dan pastu kitorang p rumah kawan makan minum online pastu dah lewat kitorang semua balit^-^ dan dan aku letih letih seronok


ok janji korang tertunai dah
sorry aku typing macam selekeh sebab nak cepat


THE END





terimakasih^-^
#sitifaizahraini 


I'm hopefully this post doesn't annoys anyone^-^