Monday, December 24, 2012

uncle KFC#11

Bismillahirahmanirahim...assalamualaikum...


♥ so pendek cerita kongsi story sikit bila tak leh tidur/nak tidur/boringgg aku menulis,membaca dan melukis^-^hobi entah apapa hampeh tu dia. petang tu aku boringgg sesangat,tekan2 slow ayu jer channel satu per satu hampeh takda cerita best, aduh,sambil baring golek2 aku jumpa cawan air pepsi yg aku guna buat simpan pen pen aku recycle lah katakan,entah momok rajin mana pula yang rasuk aku terasa rajin pulak nak melukis ha. aku pun apa lagi dengan semangat rajin yang adooo,capai sebatang pensel haperak aku lukis uncle kfc yg kat tepi cawan kfc tu. habih lukis dan hasilnya TADAA!!?

 SILA KETAWA,SAYA TAK MAHIR MELUKIS 


UNCLE KFC
sesusah dah kita lukis,minta ayam KFC selori boleh tak uncle???

sama tak dengan uncle? aku tengok macam lain jer. macam muka Dato mahathir mohamad pun ada kan,ampun Dato. sorry kalau buat korang rasa nak termuntah tengok wajah hensem cute uncle jadi hodoh pulak aku kerjakan. aku lukis2 tacap2 guna pensel stabilo 2B jer,tak reti pakai colour menyalour ini,nanti entah muka uncle entah jadi uncle ke monster?!^-^kihkih... dan dan dan lepas lukis tu aku tertidur xsedar diri kesian letih kot sampai relax2 jer tidur kat ruang tamu kang orang datang tak gelabah tengok air liur meleleh XD HAHAHA ohhh tolong sikit aku tak seteruk dan segeli tu ok. kalau belakang2 tu mungkin ada kot,kot lar! korang pun pernah kan kan kan? cepat mengaku takyah bohong.

ok2 tak nak merepek merapu lagi. cukup wahhh. overnya^-^

dah sebulan lebih aku bercuti merehatkan minda dengan asik sangat online facebook twitter lagi lagi belogs sengal ni. pasni inshaaAllah kalau ada masa ada lah korang tengok lelamak muka sengal SITIFAIZAHRAINI aka sitikusss ni buat entry nanti^-^ entah kawan bagi nama sitikus buat main2 jer pun.
cuti dah nak habihhh :'/ cepat betul dah nak kembali ke sekolah lagi dan tengok buku2 dan muka2 ganas cikgu lagi yg paksa2 bagi kerja banyak hamboiii. yes walau apapa pun aku sayang cikgu. kihkih ilmu buat kita k.

ok lah nenantik kita buat entry sengal lagi k^-^ sitikus ingat nanti nak buat entry pasal kita pergi jejalan dengan kekawan smbungan ladies haritu. smpai skrg dh basi tak update lagi. alahaiii nanti lar

ok salam tatatititutu^-^






sentiasa bersyukur dengan apa kebolehan yg kita ada tapi jangan riak sombong tau
terimakasih^-^
#sitifaizahraini

I'm hopefully this post doesn't annoys anyone^-^

No comments:

Post a Comment

♥ Terimakasih sudi baca post ni^-^
♥ kekomen jer baik/buruk^-^
♥ in shaa Allah 'asap' saya balas^-^