Monday, December 3, 2012

scha alyahya #2


Bismillahirahmanirahim&Assalamualaikum...

Sesama maksud tajuk jejalan crita belog harini tentang artis yg cantik & personaliti yg membuat aku jadikan dia artis kegemaranku scha alyahya & aku teringin sgt nak jumpa scha..mak aku sepakat dgn aku,mak aku pun minat dgn scha^-^setiap kali kalau mak ada tengok scha dekat TV msti dia pggil 'shah2' kihkih dah2..so nak cerita aku frust tau,KENAPA?
Alkisah nya cangini ye :')
Malam sabtu tu bersamaan 1/12/12 macam biasa malam aku online mukabukuku(FB) sekejap*sekejap lah sangattt. aku pun seskodeng status yg berbagai kerenah kwn2 muliaku..smpai ke satu status aku baca scha alyahya ada kat sibu my home town OHMY OHMY besar biji mata aku mcm xpercaya je...
aku pun apa lagi online twit2 terus search twit scha alyahya...patah seribu hatiku*ala2 shila bila tengok scha dah balit dah*scha p sabah dah siap pose pic byebye sibu lagi*cantik...oh frustnya aku rasa nak menangis b'cos x sempat nak jumpa scha,so bad huh! :'c 

but what can I do right?past is past..bersabar tabahkan diri,mungkin belum ada rezeki nak jumpa dgn scha kan...aku sentiasa berharap dpt jumpa scha suatu hari kelak. Aamiin,in shaa Allah :)


♥ schawal






kita merancang,Allah yg menentukan,
terimakasih^-^
#sitifaizahraini

I'm hopefully this post doesn't annoys anyone^-^

No comments:

Post a Comment

♥ Terimakasih sudi baca post ni^-^
♥ kekomen jer baik/buruk^-^
♥ in shaa Allah 'asap' saya balas^-^