Thursday, December 13, 2012

meow#6


Bismillahirahmanirahim...assalamualaikum...

Syukur,Alhamdulillah 

Tepat jam 2pm pada tarikh yg istimewa 12.12.2012 kucing kesayanganku mumy MIMI dah selamat melahirkan 4 kitten yang cute meow meow meow...
Alhamdulillah,syukur semua nya selamat,baik,sihat dan harap2 baby2 mimi ni smua dengar kata ye,jangan degil mcm daddynya si orix tu^-^kihkihkih




mumy mimi selamat melahirkan 4 kitten yg cute. sorry cahaya keterlaluan sebab pakai flash fone dan aku blurrrkan sikit gmbr ni..kalau x nanti korang pengsan/muntah2 pulak tengok tu^-^


tadaa^-^ eh tangan tu tutup mulut dok diamye. mumy mimi dan kitten tengah lena tidur.



Ni gambar2 yang baru aku hambik pagi tadi
 
ha yang ni si orix daddynya. tengok dia buat2 muka kesian mintak keluar.
nak sayang2 dengan mimi lah tu^-^ 



 
mumy mimi
kecik comel dah tubuhnya




orix rindu kat mimi. aww sweetnyaaa^-^


 
berebut-rebut nak susu mumynya. lapar lah tu.


 
 
Alolo cute nya.



meow meow meow cute^-^sayangi mereka sebagai mana anda menyayangi anda sendiri

kitten ni ada mix bulu macam daddynya tpi belum pasti lar ada mix x ni..
nanti kalau dah dapat kepastian aku update lagi k^-^ inshaaAllah...



hidupan di bumi kita lindungi moga hidup kita d'berkati.
terimakasih^-^
#sitifaizahraini

I'm hopefully this post doesn't annoys anyone^-^

2 comments:

  1. Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 53 .

    Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

    Sebagai tanda kenang-kenangan antara blogger (^_^)

    Jika ada masa yang lapang , saya Blogwalking ke blog awak

    Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
    Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

    From: Fariz Reza [Dot] Com

    ReplyDelete
    Replies
    1. ♥ waa'laikumsalam..
      terimakasih
      nanti siti follow k^-^

      Delete

♥ Terimakasih sudi baca post ni^-^
♥ kekomen jer baik/buruk^-^
♥ in shaa Allah 'asap' saya balas^-^