Saturday, December 29, 2012

Ladies2#12

Bismillahirahmanirahim...assalamualaikum...

ok cerita ni sambung cerita haritu Ladies1
dah dute date dah baru aku nak post ohh aku tersangat lah malas
harini aku rajin menaip
so takyah bebising lagi diam layan je gambar2 kita ni^-^

aku gmbar pakai fone jer,sorry kalau tak clear..fone murah jer murah lah sangat^-^

LAYAN

siang-siang dah bukak lampu romantik^-^ tengah menunggu ketibaan order

next
cha kue tiew
order
Pretty nadhirah
boleh tahan rasanya

next
laksa sarawak
order
Datin hanisah
rasanya agak pelik lain drpda yg lain
tapiiii sedap

next
paha ayam panggang
order
baobei pipah
aku xsmpat rasa :')
tapi nampak menarik kan

next
yeah air air kita orang baru sampai
cantik kan kan kan
cuba teka aku punya yg mana satu?
nanti bagitau ok
eh eh..
fish fillet sos+nasi putih+acar
order
BY ME
perut lapar nak makan nasi
sedappp sebab aku laparrr

next
manggo juice
aku order air ni
manis sedappp^-^

next
luar keju mcm chezzy wedges kepsi
dalam nasi goreng ayam
order
Beautiful Amira
pepanas gelojoh aku nak makan
masuk mulut terus jerittt ayu
^-^

next
ohhh suprise
ignore hodoh cake
ini aku buat aku hias
tak percaya?takpa
nak smbut birthday ladies aku ni
aku xda idea nak bagi apa so aku buat kek kat diorang

next
chocolate cake
ada layer coklat cair

next



SEBELUM SELEPAS
kejap jer habis laparrr

Lepas habis makan minum semua kita org borak kejap pastu hambik hambik gambar biasa lah tak gmbar tak sah ok^-^

next
Jom bayar bill makan minum

Pastu pergi delta mall jejalan kejap snap snap dah petang ladies pun balit.. tggu diorang semua dah balit aku p shopping

beli makanan meow meow
air F&N oren
aku suka F&N

otw pulang abah(hanisah) hantarkan
terimakasih^-^

THE END

pulang2 mak tnya apa aku buat apa aku makan
ceritakan semua kat mak
lega

#sayang makbapak



terimakasih^-^
#sitifaizahraini

I'm hopefully this post doesn't annoys anyone^-^

4 comments:

♥ Terimakasih sudi baca post ni^-^
♥ kekomen jer baik/buruk^-^
♥ in shaa Allah 'asap' saya balas^-^