Tuesday, December 18, 2012

"26th Birthday Giveaway by ShidaR"


Bismillahirahmanirahim...assalamualaikum...





Salam happy birthday girl^-^
kak shida walau usia dah meningkat,kak tetap cantik muda

semoga Allah panjangkan umur,murahkan rezeki dunia dan akhirat
Aamiin,inshaaAllah


siti bloggers baru belum kenal sangat kat kak shida,tpi mgkin kelak kita bleh berkenalan kan kan kan^-^
inshaaAllah

harapdapat calender cute dari kak shida

eh eh macam pelik pulak bila bfday girl yang kasi hadiah kat kita,bukan kita yg kasi hadiah kat bfday girl

Tadaa!!! 
 

mini birthday card for bfday girl
ikhlas untukmu
harap kak shida suka^-^ 




semoga hidup kita d'berkati Allah
terimakasih^-^
#sitifaizahraini

I'm hopefully this post doesn't annoys anyone^-^

7 comments:

  1. apit join gak. done follow sini. :-)

    ReplyDelete
  2. hai sy follow sini jugak. jemput singgah n follow blog sy :) http://www.kisahemasputih.com/

    ReplyDelete
  3. admin singgah ya dear :)
    thanks sebab sudi join GA simple ni yg berlangsung selama 10 hari.
    calendar exclusive tu admin dah pos ye akan dapat dalam bbrapa hari ni,
    so gudluck untuk pnmbahan hadiah jika mng nnt..kptsan admin akan kua pda 5 jan 13, tahniah k~!

    admin,
    www.duniashida.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh muda ke? hehee macehhh blh je kenal smpai ke bintg ^_^

      Delete
  4. Satellite television Hdtv -- Who's Got One of the best?

    Visit my web page ... top 10 projectors

    ReplyDelete

♥ Terimakasih sudi baca post ni^-^
♥ kekomen jer baik/buruk^-^
♥ in shaa Allah 'asap' saya balas^-^